Προερχόμενη από οικογένεια μουσικών, η Κωνσταντίνα διαφοροποιήθηκε από την οικογένειά της και σε μικρή ηλικία έδειξε την κλήση της στη Ζωγραφική. Μεγαλώνοντας, η αγάπη της για την τέχνη την οδήγησε να ακολουθήσει σπουδές Γραφιστικής & Φωτογραφίας ενώ παράλληλα μαθήτευσε αρκετά χρόνια Ζωγραφική και Αγιογραφία δίπλα σε καταξιωμένους εικαστικούς.
Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε πτυχίο Γραφιστικής απο Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ενώ το μεταπτυχιακό της ήταν πάνω στο 3d Animation & τo κινούμενο σχέδιο. Παράλληλα με τις σπουδές Γραφιστικής, παρακολούθησε σεμινάρια Φωτογραφίας και λίγο καιρό αργότερα ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών πάνω στην επαγγελματική διαφημιστική & καλλιτεχνική Φωτογραφία.
Όλο αυτό το διάστημα, αφιέρωνε αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με τη Zωγραφική και λίγα χρόνια αργότερα παρακολούθησε για 3 χρόνια μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας (Κρητικής Σχολής) και 4 χρόνια Ζωγραφική.
Toν Σεπτέμβριο του 2016 παρουσίασε την πρώτης της ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της Ηλιούπολης με την υποστήριξη του Δήμου.  Δύο χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2018 ακολούθησε η δεύτερη ατομική της έκθεση στη Megart Gallery. Τον Σεπτέμβρη του 2019 με την υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.) έργα της παρουσιάστηκαν στον σταθμό του μετρό Ακρόπολη στην πρώτη της θεματική ατομική έκθεση με τίτλο ‘‘Emotions’’.
Μέχρι στιγμής, έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 20 ομαδικές εκθέσεις Ζωγραφικής σε Ελλάδα και Νέα Υόρκη και έχει βραβευτεί από τον όμιλο Unesco.
Πέρα από ιδιωτικές συλλογές, έργα της βρίσκονται μετά από δωρεά της στα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας και Μεταξά καθώς επίσης έχει συμμετάσχει ενεργά σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα προσφέροντας πίνακές της  με σκοπό την ενίσχυσή τους.